Conarg Real Estate va lansa un nou proiect rezidential "Rasarit de Soare", localizat in zona Titan din Capitala, in care va investi 60 de milioane de euro si care va fi finalizat la sfarsitul anului viitor.
Complexul va cuprinde 988 de apartamente si 1.224 locuri de parcare. Ansamblul va fi construit pe un teren de 18.221 mp si va consta in sapte tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. Suprafata total construita a complexului rezidential va masura aproape 85.000 mp.

"Rasarit de Soare" este al doilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti dupa Quadra Place. Complexul a fost finalizat in 2007 in zona parcului Politehnicii, cu investitii de 32 milioane euro. Proiectul consta in 11 blocuri cu garsoniere si apartamente de doua trei sau patru camere, plus 19 penthouse-uri. Pretul mediu al unui apartament a fost de 1.200 euro/metru patrat.

Conarg Group va aloca in urmatorii trei ani un buget de investitii de circa 150 milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare in Capitala, doua dintre acestea urmand a fi incepute din 2008, a declarat presedintele companiei Valentin Visoiu.

"Pentru anul acesta avem in plan trei noi proiecte rezidentiale in Bucuresti, primul fiind "Rasarit de Soare". Despre celelalte doua proiecte nu putem spune momentan decat ca am achizitionat terenurile. Probabil in viitor vom intra si pe alte segmente decat cel rezidential, cum ar fi cel de retail sau birouri", a declarat Visoiu.

Acesta a adaugat ca pentru 2008 estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu circa 25% fata de anul trecut, de aproximativ 100 milioane de euro. De asemenea, Visoiu estimeaza o marja de profit de 20-25% pentru proiectul "Rasarit de Soare", de a carui vanzare se va ocupa compania de consultanta imobiliara Eurisko.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri