In perioada 14-17 februarie, la "Targul de apartamente Condominium" de la Sala Palatului, standul 31 va gazdui proiectul Kaliakria Gardens situat in municipalitatea Kavarna din Bulgaria, ce ofera spre vanzare apartamente si garsoniere de lux, intr-un complex inchis, cu vedere spre mare.
Cu aceasta ocazie vizitatorii targului vor avea ocazia sa rezerve apartamente sau garsoniere cu o reducere de 5% din pretul lor obisnuit de vanzare.

Avand un staff cu o experienta de peste douazeci de ani in domeniul constructiilor in Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Spania, Rusia, Polonia si Cehia, dezvoltatorul Linexa Property Group isi propune sa ocupe o pozitie importanta pe piata imobiliara din Bulgaria.

Dotari:
Acesta este motivul pentru care preturile sunt scazute, in ciuda faptului ca proprietarii se vor bucura de piscine imense, acces la doua plaje nisipoase, de vecinatatea cu unul din cele cateva terenuri din lume de golf 18-gauri aflate pe malul marii, de paza 24/24 precum si existenta altor facilitati cum ar fi un supermarket destinat complexului de locuinte si a unei curatatorii ecologice.

Localizare:
Zona de constructie ofera intimitate proprietarilor, nefiind un centru turistic aglomerat, dar dispune in acelasi timp de acces direct catre aeroportul international de la Varna (45 de minute de mers cu masina), statiunile Albena si Nisipurile de aur (20 de minute) sau portul Balcic (15 minute).


Toate acestea fac din complexul Kaliakria Gardens unul din cele mai atractive proiecte de pe malul marii, dovada fiind diversitatea clientilor care au achizitionat sau rezervat pana in prezent peste 35% din locuintele Kaliakria Gardens: cetateni elvetieni, englezi, germani, irlandezi, belgieni.

Facilitati pentru investitori:
In afara de pretul atractiv al apartamentelor, cumparatorii beneficiaza de o alta facilitate: in cazul in care opteaza pentru acest lucru, pot incheia contracte pentru introducerea in circuitul turistic al proprietatilor pe durata intregului an, urmand sa primeasca 75% din incasarile obtinute din inchirierea locuintei, usurand astfel procesul de amortizare a investitie facute.

Puteti afla mai multe informatii despre acest proiect vizitand standul 31 de la Targul Imobiliar Condominum sau sa vizitati pagina de prezentare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri