Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup are in plan investitii de circa 400 milioane euro in urmatorii ani in construirea a trei ansambluri rezidentiale in Bucuresti.
Reprezentantii Anchor Grup nu au dorit sa ofere momentan informatii detaliate despre cele trei proiecte pe care compania urmeaza sa le dezvolte in Capitala.

In prezent, compania are un volum de investitii de 390 milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare, in afara celor 400 milioane euro necesare celor trei proiecte rezidentiale.

Anchor Grup a lansat oficial proiectul Anchor Plaza Metropol ce cuprinde constructia unei cladiri de birouri clasa A care va fi situata in Bucuresti, in apropiere de Plaza Romania, prin investitii de 50 milioane euro.

"Anchor Grup va continua si in viitor investitiile si dezvoltarea in Romania in domeniul imobiliar. Estimam ca, odata cu finalizarea Anchor Plaza Metropol, aproximativ 3.000 de oameni vor lucra in aceasta cladire", a declarat directorul executiv al companiei, Ibrahim Paksoy.

Anchor Plaza Metropol va dispune de o suprafata inchiriabila de aproximativ 33.600 metri patrati, cu 3.000 metri patrati pe etaj si va oferi rezidentilor atat locuri de parcare subterane cat si exterioare. Lucrarile de constructie au fost demarate deja si sunt realizate de catre Serrom Construction International, iar inchirierile sunt disponibile din luna martie.

Anchor Grup a fost infiintata in 1997 si este specializata in dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare, avand zece ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania. Compania a dezvoltat centre comerciale, cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale.

Principalele proiecte ale Anchor sunt: Bucuresti Mall, primul mall din Romania, Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului. In urmatorii doi ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte in domeniul de retail, rezidential si de cladiri de birouri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri