Atrium Centers a incheiat un parteneriat cu Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est, pentru inchirierea a 10 sali de cinema ce vor fi amplasate in cadrul viitorului complex comercial Atrium Center Arad.
Centrul comercial din Arad reprezinta o investitie de 75 milioane de euro, iar finalizarea constructiei este programata pentru al patrulea trimestru al anului 2009.

Atrium Center Arad va fi amplasat in centrul orasului Arad, aproape de gara si statia centrala de autobuz a orasulu, avand o suprafata totala inchiriabila de peste 30.000 de mp si o suprafata totala construita de aproximativ 70.000 mp. Activitatea de leasing pentru Atrium Center Arad este coordonata de DTZ Echinox, printre chiriasi aflandu-se Billa, Sephora, Mark& Spencer, Reserved, Cropptown, Diverta, Bamboo, Meli Melo, Benvenuti, Gatta, Miniblu, Optiblu, Steilmann, Adidas, Gentil, Leonardo, Inmedio, Centrofarm, MOA, Orsay, Motivi, Bigotti si Office Shoes.

Atrium Centers face parte din Dawnay, Day Group, care detine o experienta de peste 20 de ani in domeniul investitiilor imobiliare private pe piata proprietatilor din Europa, in tari precum Germania, Cehia, Ungaria, Polonia, Ucraina, Statele Baltice si India. Dawnay, Day PanTerra ofera expertiza in investitii imobiliare si administrarea activelor, servicii financiare si investitii de capital.

Atrium Centers dezvolta centre comerciale si de divertisment in principalele orase din Europa Centrala si de Est. Planul investitional din Romania include orasele Cluj, Arad, Baia Mare si Satu Mare. Proiectele Atrium Centers sunt implementate cu sprijinul Cushman&Wakefield – agentia de leasing pentru Cluj si Baia Mare, DTZ – agentia de leasing pentru Arad, Linklaters – consilier legal, SC Aquincum Invest SRL – companie de project management si Casiopea Group, Arhimar – design arhitectural.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri