ProLogis cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, a anuntat astazi semnarea unui nou contract de inchiriere cu Carrefour Polonia pentru dezvoltarea a peste 11.500 metri patrati de spatiu industrial in ProLogis Park Bedzin.
Conform acestui contract pe termen lung, Carrefour Polonia va ocupa cladirea nr. 2 a parcului. Compania, care a achizitionat recent Ahold, operator international de supermarketuri si fost client ProLogis, a mai inchiriat 34.000 metri patrati in cladirea nr. 1 din ProLogis Park Bedzin si 21.200 metri patrati in cladirea nr. 1 din ProLogis Park Piotrkow.

Carrefour Polonia va derula operatiunile sale de depozitare si distributie in cele trei cladiri ProLogis ce totalizeaza aproape 67.000 mp.

“Carrefour ocupa in prezent locul secund pe piata poloneza de hipermarketuri. Dezvoltarea dinamica a companiei din ultimii ani implica si necesitatea unor investitii consistente in spatii de depozitare. ProLogis, liderul acestei industrii, garanteaza cea mai buna calitate a cladirilor si solutii flexibile”, a spus Jacques Fornengo, Logistics Department Manager Carrefour Polonia.

ProLogis Park Bedzin este localizat la 1,5 km de centrul orasului Bedzin, in apropierea autostrazii A4 (Katowice–Krakow) si a drumului European E75. Odata finalizat, parcul va contine 3 cladiri cu o suprafata totala de 53.600 metri patrati. Prima cladire, care cuprinde 34.000 metri patrati, a fost data in folosinta in octombrie 2002. Terminarea lucrarilor de constructie la celelalte doua cladiri este planificata pentru primul trimestru al anului 2009.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 121 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 38.8 miliarde de dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 48.9 milioane mp, in 2.817 proprietati, la 31 martie 2008. Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri