DTZ Echinox si Red Management au inceput vanzarile pentru prima etapa a proiectului Arena Residential, din Iasi, care cuprinde 144 de apartamente, ce vor fi livrate in martie anul viitor, valoarea totala a proiectului depasind 35 milioane de euro.
Arena Residential este un ansamblu de locuinte situat in cartierul Tatarasi, din Iasi, in apropiere de Iulius Mall, ce cuprinde 7 blocuri de 10 etaje, cu un total de 336 de apartamente tip studio. Dezvoltarea proiectului se va face in doua faze: prima parte, formata din trei blocuri (rosu, orange si galben), se va da in folosinta in martie 2009, iar intreg ansamblul va fi finalizat in martie 2010.

Preturile de vanzare incep de la 66.387 euro si ajung pana la 197.479 euro plus TVA. Pretul unui loc de parcare subteran este de 10.925 euro plus TVA, iar un loc de parcare in exterior se vinde cu 5.882 euro fara TVA.

„Arena Residential este un proiect practic si contemporan. De la compartimentari, finisaje, dotari si facilitati, pana la metoda de prezentare, de contractare si de finantare, acest ansamblu rezidential este menit sa raspunda cu flexibilitate si varietate asteptarilor celor mai exigenti clienti” , a declarat Dan Dimofte, Managing Director DTZ Echinox East.

Incepand de astazi, dotarile si finisajele pe care Arena Residential le propune viitorilor locatari pot fi vazute la apartamentul-showroom amenajat la punctul de vanzari al proiectului, in strada Vasile Lupu, din Iasi.

Fiecare bloc va avea propria camera destinata evenimentelor, situata la parter si special amenajata pentru a gazdui petrecerile locatarilor. In incinta complexului rezidential se va deschide si un supermarket afiliat unui lant international.

Proiectul de arhitectura al ansamblului Arena Residential este realizat de studioul de proiectare Penta Studio, managementul proiectului este asigurat de Tecton Grup – o companie nordica de project management, solutiile de design si mobilier sunt oferite de Mobexpert, iar constructorul proiectului este Instalatii Grup.

RED este o companie de dezvoltari imobiliare, infiintata cu scopul de a investi in S-E Europei, in principal in Romania si acoperind intreg spectrul domeniului imobiliar, de la proiecte rezidențiale si comerciale la cladiri de birouri si proiecte industriale de mare anvergura. Compania a fost infiintata in noiembrie 2005 de catre doua importante fonduri de investitii: GED Group (Spania) si Warburg Pincus (SUA).

DTZ este o companie internationala de servicii și consultanta imobiliara cu o retea de 200 de birouri in 163 de orase. Cu 11.000 de angajati in 45 de tari, DTZ ofera companiilor servicii de consultanta precum: agentie, brokeraj, evaluare si cercetare, investitii, finantari corporative si managementul proprietatilor.

In noiembrie 2002, DTZ a deschis primul birou in Romania, la Bucuresti, prin semnarea unui contract de parteneriat cu Echinox Consulting, o companie imobiliara locala. Astfel, Echinox Consulting a devenit reprezentantul local al DTZ, operand sub numele DTZ Echinox.

Compania britanica DTZ Holdings plc. este listata la bursa din Londra din anul1987.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri