Compania de consultanta imobiliara CBRE|Eurisko a fost desemnata agent exclusiv de inchiriere a proiecutul de birouri SkyTower, dezvoltat de Raiffeisen evolution, ce urmeaza a fi cea mai inalta cladire din Bucuresti.
SkyTower face parte a proiectului mixt Floreasca City, amplasat pe bulevardul Barbu Vacarescu si include cinci niveluri subterane, parter, 36 niveluri supraterane si un etaj tehnic, inaltimea sa fiind de 137 m.

Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de 40.000 mp si 541 de locuri de parcare, urmand a fi livrat in prima jumatate a anului 2012.

Pe plan local, Raiffeisen evolution a mai finalizat proiecte precum: Oracle Tower, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Casa Mosilor, Airport Smart Office sau Hippodrome Office Center in Ploiesti.

Raiffeisen evolution project development este o companie de dezvoltare imobiliara, cu activitate in Europa Centrala si de Est, avand sediul central la Viena. Compania este detinuata in proportie de 40% de Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB), iar 60% din actiunile companiei sunt impartite egal intre Raiffeisen Holding, Uniqua si Strabag AG.

Recent, CBRE|Eurisko a semnat un contract de pre-inchiriere pentru o suprafata de 9.500 mo catre banca italiana Intesa SanPaolo, in parcul de afaceri Brasov Business Park.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri