Colliers International, cel mai mai jucator de pe piata de consultanta imobiliara din Romania, a raportat un profit net de 2,755 milioane de euro pentru anul trecut, in scadere cu 62,3% fata de 2007, potrivit datelor publicate pe pagina web a Ministerului de Finante.
In 2007, compania a afisat un profit net de 7,325 milioane de euro si o cifra de afaceri de 21,234 milioane de euro. Anul trecut insa, profitul a coborat pana la 2, 755 milioane de euro, iar cifra de afaceri, pana la 17,696 milioane de euro, in scadere cu 16,6% fata de 2007.

„Criza financiara globala a afectat in primul rand pietele de vanzari - rezidential, terenuri si investitii - care in 2008 au avut scaderi substantiale, in timp ce pietele de inchirieri, unde companiile gandesc strategic si pe termen lung, au avut in continuare o tendinta ascendenta", spunea in luna februarie Bogdan Georgescu (foto), Managing Partner in cadrul Colliers International.

La inceputul anului, Colliers a anuntat ca a inchis departamentul de rezidential si a reorganizat departamentele de retail si birouri, coordonatorii acestora din urma parasind compania si punand bazele unui nou jucator pe piata de consultanta imobiliara.

Cititi mai multe depre profiturile companiilor de consultanta imobiliara in editia de maine a Wall-Street.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri