Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale in judetul Sibiu a scazut cu 40% in anul 2009, fata de anul precedent, dublu fata de scaderea inregistrata la nivel national, potrivit Directiei Judetene de Statistica (DJS) Sibiu.
„In anul 2009, autoritatile locale au eliberat, in judetul Sibiu 914 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, fata de 1523 eliberate in anul 2008, ceea ce reprezinta o scadere cu 40%", se arata intr-un comunicat al DJS, anunta NewsIn.

La nivel national, numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a scazut in anul 2009 cu 20% fata anul precedent.

Procente similare privind scaderea numarului de autorizatii de construire s-au inregistrat in judetele Ilfov si Cluj, in timp ce judetele Vrancea si Mehedinti au avut cea mai mica rata de diminuare a eliberarii autorizatiilor de construire, cu 1, respectiv 2%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri