Fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI) a incheiat un acord cu un alt investitor pentru dezvoltarea unui centru comercial in Bucuresti si negociaza achizitia unui depozit, tot in Capitala.
Proiectul privind constructia unui centru comercial se afla in faza de due diligence, potrivit unui comunicat transmis de fond bursei de la Londra, citat de Mediafax.

NEPI negociaza si achizitia unui depozit "mic, dar bine pozitionat", se arata in comunicat.

In pofida dificultatilor macroeconomice din Romania, portofoliul de active al NEPI inregistreaza performante bune, ca urmare a contractelor de inchiriere pe termen lung si a chiriasilor cu o situatie financiara stabila.

Fondul a preluat anul trecut de la BelRom parcul comercial European Retail Park Braila, pentru 63 milioane de euro, fiind cea mai mare achizitie a unui proiect imobiliar realizat in 2009 in Romania. NEPI, asociat cu principalul grup imobiliar din Africa de Sud, Resilient Property Income Fund, a anuntat anul trecut ca intentioneaza sa isi sporeasca portofoliul de centre comerciale in Romania prin noi achizitii in 2010.

Cititi si Piata de retail imobiliar la sase luni: Urmeaza un semestru mai greu?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri