Dezvoltatorul imobiliar Omilos Group a semnat cinci noi contracte de inchiriere pentru prima faza operationala ERA Shopping Park din Oradea, gradul de ocupare al proiectului ajungand astfel la 90%.
Cele cinci contracte de inchiriere insumeaza o suprafata de 1.000 mp. Printre noii chiriasi se numara cafeneaua Madam Pondarosa, magazinele multi brand Replay, Diesel – Fashion Stagione si ExpoFashion, plus un alt retailer vestimentar local, care vor deschide la jumatatea lunii martie, odata cu magazinul Sprider Stores.

„Saptamana viitoare se deschid, vizavi de hipermarketul Carrefour, magazinele de produse traditionale romanesti Florava si Targul Taranului. ERA Shopping Park ajunge astfel la un grad de ocupare de 90% al primei faze operationale”, se arata in comunicatul Omilos.

ERA Shopping Park va fi finalizat in totalitate in 2012 si va avea o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie de cumparaturi de 7.500 mp inchiriabili si va cuprinde peste 40 de magazine, avand ca ancore hypermarketul Carrefour (15.100 mp), Bricostore (9.592 mp) si Altex Megastore (3.192 mp) – operationale inca din 2009, la care se adauga magazinul Mobexpert (8.000 mp) si Cinema City (3.000 mp).

Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna acestui an si va avea 70 de magazine si o parcare exterioara de peste 2.000 de locuri.

Vezi aici ce alte centre comerciale se mai construiesc in Oradea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri