Senatorul PSD Dan Sova a declarat, potrivit Medafax, ca decizia ANAF de a sesiza DNA in legatura cu contractele pe care fosta sa firma le-a derulat la Rovinari si Turceni este una pur politica.
"Este o decizie politica, prin care domnul Blejnar (Sorin Blejnar, presedintele ANAF - n.r.) incearca sa acopere marile probleme pe care le are. Tot ceea ce spune ANAF este o facatura. Dar daca vor sa se foloseasca de institutiile statului pentru rafuieli politice, este treaba lor", a declarat senatorul PSD.

Sova a mai spus ca nici el, nici ceilalti colegi din fosta firma "Sova si asociatii" nu au fost instiintati de ANAF in legatura cu sesizarea facuta catre DNA.

El a adaugat ca ANAF le-a respins fostilor colegi de firma, de la vremea derularii contractelor respective, si accesul la procesul-verbal prin care ANAF acuza neregularitatile.

ANAF a trimis o sesizare Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in legatura cu presedintele PSD, Victor Ponta, si cu senatorul PSD Dan Sova, sesizarea vizand contracte cu complexurile Rovinari si Turceni, transmit televiziunile de stiri.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri