Ionut Tanasoaia, tanarul care l-a lovit pe baschetbalistul american care a decedat apoi la spital, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzatiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice, potrivit 9AM.ro.
Avocatul lui Ionut Tanasoaia, tanarul care se autointituleaza pe Facebook "Gypsy Gypsanu" si care l-a lovit pe baschetbalistul american intr-un local din Giurgiu, sustine ca acesta ar fi incercat sa se apere de un atac al sportivului, pe care ar fi incercat sa il convinga sa ii lase prietenii in pace.

"Am vorbit cu clientul meu, mi-a spus ce s-a intamplat, a spus si procurorului. Am inteles ca a incercat sa se apere efectiv de un atac al baschetbalistului. E diferenta de talie semnificativa intre ei, clientul meu are 1,65 inaltime si nu e solid. Practic, i-ar fi cerut sportivului sa-i lase prietenii in pace, s-a luat de una dintre fete, am inteles. Acesta nu a inteles si a incercat sa-l loveasca".

Citeste mai multe detalii pe 9AM.ro.

Citeste si: Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta in cazul decesului baschetbalistului american
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri