Presedintele Traian Basescu a mers la cumparaturi intr-un supermarket din Bucuresti, el remarcand ca pretul painii nu s-a ieftinit dupa scaderea TVA, in schimb a fost bucuros ca a gasit mere romanesti.

Seful statului a declarat ca a iesit sa cumpere "cate ceva pentru micul dejun".

Intrebat daca a gasit produse romanesti, Traian Basescu a spus bucuros ca a gasit "mere romanesti, ceea ce e mare lucru".

Presedintele a scos o paine din carucior pentru a-i arata reporterului ca painea nu s-a ieftinit dupa scaderea TVA la 9%.

"Uite, painea nu s-a ieftinit, uite, iti arat pe eticheta, citeste si tu: 2,50 aceeasi paine, acelasi pret. Si inainte si acum", a punctat Traian Basescu.

El a precizat ca si-a impartit treburile cu sotia sa, care a ramas cu nepotica.

La sfarsitul lunii iulie, Guvernul a decis reducerea TVA la paine de la 24% la 9%, de la 1 septembrie, impactul negativ al masurii urmand sa fie compensat prin cresterea, tot din septembrie, a accizelor la alcool si introducerea de accize la bunuri de lux.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri