Banca Nationala a Romaniei a lansat pe portalul licitatiilor publice SEAP, o licitatie pentru cumpararea unui numar de cinci limuzine in leasing operational, cu o valoare ce este estimata la suma de 4,5 milioane de lei (1 milion de euro) cu TVA. Conditiile impuse furnizorilor in legatura cu dotarea masinilor sunt stricte.

Cele cinci masini trebuie sa fie furnizate in sistem de leasing operational, iar participantii la licitatie trebuie sa aiba o cifra de afaceri globala minima de 7,5 milioane lei pe ultimii trei ani, conform News.ro

"Ofertantul trebuie sa faca dovada ca a furnizat produse de natura celor prevazute in cadrul caietului de sarcini", precizeaza anuntul postat pe SEAP.

Din cele cinci masini, doua trebuie sa aiba, printre altele, urmatoarele caracteristici:

  • motoare pe benzina cu puterea de cel putin 450 de cai putere
  • cutie automata de viteze cu opt trepte
  • display cu holograma pe parbriz
  • tapiteria din piele.

Potrivit datelor publicate pe SEAP, valoarea estimata a contractului este de 3,75 milioane lei fara TVA, ceea ce corespunde unei valori cu TVA de 4,5 milioane lei, suma pe care o va plati efectiv BNR. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 26 august.

Sursa foto: Minerva Studio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri