Piata semineelor din Romania a cunoscut o crestere puternica in ultima perioada si se ridica in prezent la circa trei milioane de euro, aproape dublu fata de anul trecut, au declarat reprezentantii companiei Seminee Stefanescu care detine circa 60% din aceasta piata.
Compania Seminee Stefanescu este unicul importator din Romania al semineelor produse de compania franceza Cheminees Phillipe, unul dintre cei mai activi jucatori in domeniu. Seminee Stefanescu si-a inceput activitatea in tara in 1995, iar anul trecut a inregistrat vanzari de circa un milion de euro.

"Semineele comercializate de noi functioneaza doar pe baza de lemne si sunt in cea mai mare parte importate, dar si produse in tara. In acest caz accesoriile sunt importate, iar finisajele sunt produse in Romania. Nu avem o unitate proprie de productie in tara. Pentru anul acesta estimam o crestere substantiala a cifrei de afaceri pana la 1,8 milioane de euro", au declarat, potrivit NewsIn, reprezentantii Seminee Stefanescu prezenti a a doua editie Luxury Show.

Acestia au precizat ca au participat si la prima editie a targului marcilor de lux din Romania cu scopul de a-si promova imaginea companiei. Pretul unui semineu porneste de la 560 euro plus TVA si poate ajunge la 18.000 euro plus TVA, iar in cazuri exceptionale la 26.000 euro atunci cand produsul este prevazut cu o masca de bronz si este personalizat.

Seminee Stefanescu detine trei showroom-uri in Bucuresti si cate unul in Iasi si Cluj. In restul tarii compania lucreaza cu distribuitori precum Europe Connection pentru orasele Timisoara, Arad, Resita, Lugoj, Caransebes, Deva sau cu Tosca Impex pentru Oradea, Cluj, Satu Mare, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Targu Mures. Printre jucatorii concurenti pe acest segment se numara companiile Fedo si Roofart Brasov.

Editia 2007 a Luxury Show se desfasorp intre 6 si 9 decembrie in pavilionul central al Complexului Expozitional Romexpo, pretul unui bilet fiind de 50 lei. Printre firmele participante se numara Bentelli, Casa Auto, Diamandis Center, Harley Davidson Bucuresti, Langellotti, Exclusive Yacht Design, Nautica Yachts, Tiriac Air, Vinexpert si altele.








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri