Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a capitalei, langa Scoala Americana, a avut in 2013 incasari totale de 4.897.923 de euro. Agentia Premier Estate Management, agentul exclusiv de vanzari al administratorului judiciar Euro Insol, a incheiat in anul 2013, 89 de contracte din care 46 contracte de vanzare-cumparare si 43 contracte de inchiriere.

Numarul contractelor de vanzare-cumparare din 2013 este de aproape 3 ori mai mare decat cel atins in 2008 anul de varf al pietei imobiliare, cand s-au inregistrat 18 contracte. Pe langa contractele de vanzare-cumparare, anul 2013 a adus si 43 de contracte de inchiriere, care genereaza incasari de 27.000 euro/luna.

Considerat unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidentiale din nordul capitalei, complexul Ibiza Sol Residence a fost finalizat in anul 2008 dupa un concept arhitectural mediteranean. Este format din 14 cladiri S+P+3, o gradina de 12.000 mp, 2 piscine cu jacuzzi, zona de spa cu saune, un teren de minigolf, sala de fitness si un club pentru copii. Din cele 304 apartamente de 3 si 4 camere, in prezent mai sunt disponibile la vanzare 201 de unitati locative. Toate apartamentele de 4 camere parter au fost vandute. Apartamentele beneficiaza de finisaje de lux, centrale termice individuale, sistem de aer conditionat centralizat, seminee in zona de living, barbeque pe terasa, bucatarii mobilate si partial echipate.

In prezent, apartamentele de 3 camere cu o suprafata utila de 115 mp si terasa de 15 mp, cu doua bai mobilate si accesorizate si bucatarie mobilata, pot fi achizitionate la preturi pornind de la 135.000 de euro. Cele de 3 camere mansarda totalizand o suprafata utila de 84 de mp si 42 mp terasa pornesc, la vanzare, de la 109.000 de euro, in timp ce pentru apartamentele de 4 camere, care au suprafete vitrate ample, suprafata utila de 122 mp si o terasa de 15 m, preturile de achizitie pornesc de la 149.000 de euro. In plus, toate apartamentele situate la parter au la dispozitie o gradina privata de aproximativ 30 de mp, in folosinta exclusiva.

Complexul rezidential Ibiza Sol Residence este situat in zona Pipera, la 200 de metri de padurea Baneasa si la 9 km de centrul Capitalei. In vecinatatea sa se regasesc Gradina Zoologica precum si prestigioase scoli internationale – Scoala Americana si British School. Complexul a fost finalizat in 2008 de catre dezvoltatorul spaniol Ibiza Group cu o investite totala de 60 de milioane de euro. Dupa intrarea in insolventa, complexul a fost preluat in administrare de Euro Insol, firma specializata in reorganizarea judiciara, condusa de avocatul Remus Borza. In portofoliul Euro Insol se gasesc mai multe proiecte imobiliare cum ar fi: Silver Mountain, Asmita Gardens, Green City, Citadella Titan, Verdi Park.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri