Complexul rezidential Ibiza Sol Residence, situat in zona de Nord a capitalei, langa Scoala Americana, lanseaza o oferta speciala pentru cei aflati in cautarea unei locuinte spatioase, intr-o zona verde a orasului: apartamentele cu 3 camere mansarda, suprafata construita de 147 mp, cu boxa si loc de parcare suprateran incluse, la pretul de 99.000 euro.

Amplasat intr-o zona rezidentiala privata si exclusivista in cel mai bun cartier al capitalei, complexul este complet deconectat de agitatia urbana, insa conectat la toate punctele de interes necesare desfasurarii activitatilor zilnice. Astfel, locuitorii beneficiaza de acces usor catre:

• zona de birouri Pipera – Floreasca, datorita extinderii bulevardului Pipera de la doua la patru benzi;
• cele mai bune scoli si gradinite din Bucuresti: British School, Scoala Franceza, Olga Gudyn International School sau Scoala Americana;
• centre de shopping: Baneasa Shopping Center, Metro, IKEA, Lidl, Billa, Mega Image;
• zone de relaxare: Padurea Baneasa, ZOO, Divertiland Park;
• aeroportul Otopeni (Henri Coanda), Soseaua de Centura si Autostrada Bucuresti-Ploiesti.

“Ibiza Sol Residence este un proiect rezidential exceptional cu design mediteranean, in care spatiile sunt concepute cu grija pentru detalii si caracterizate prin calitate si luminozitate. Complexul are o serie de avantaje care il propulseaza in topul preferintelor celor care isi cauta o locuinta: este situat intr-o zona privata si exclusivista, ofera confortul de care acestia au nevoie pentru o viata linistita si relaxanta alaturi de o gama complexa de facilitati pentru intreaga familie, de la piscine exterioare, sauna, fitness pana la locuri de joaca pentru copii si o imensa gradina de 12.000 mp” a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate Management.

Toate apartamentele beneficiaza de finisaje de lux, centrale termice individuale, sistem de aer conditionat multisplit, seminee in zona de living, barbeque pe terasa, bucatarii mobilate si partial utilate, oferind confortul necesar si celor mai exigente gusturi. In plus, facilitatile ce deservesc complexul, il fac alegerea ideala pentru o familie cu copii: 2 piscine cu Jacuzzi, SPA Center cu sauna, jacuzzi si sala Fitness, locuri de joaca special amenajate pentru copii si Kids Club.

Ansamblul Ibiza Sol Residence este format din 14 cladiri S+P+2E + M si o curte interioara de 12.000 mp. Preturile pornesc de la 99.000 Euro, iar suprafetele construite ale apartamentelor variaza intre 147 de mp - cele cu 3 camere si 163 de mp – cele cu 4 camere. Complexul a fost finalizat in 2008 de catre dezvoltatorul spaniol Ibiza Group, cu o investitie totala de 60 de milioane de euro. In prezent, acesta are un grad de ocupare de aprox. 70%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri