Organizatia non profit Asociatia Free E-Learning lanseaza platforma online de educatie in domeniul informatic Learnpedia, care ofera utilizatorilor pe langa perfectionarea gratuita, posibilitatea de a exploata flexibil potentialul World Wide Web pentru necesitatile individuale de invatare.
Portalul Learnpedia se lanseaza simultan in Slovenia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria si Romania.

"Necesitatea perfectionarii, in special in domeniul informaticii, este foarte mare in toate tarile mentionate si de aceea suntem convinsi ca oferta noastra va fi primita cu mare interes", a declarat Christian Mars, fondatorul asociatiei Free e-Learning.

Oferta de invatare este disponibila in fiecare limba nationala; pentru lansarea Platformei Learnpedia exista cursuri in limbile romana, maghiara, bulgara, polona, ceha, slovaca si slovena. Continutul cursurilor in alte limbi urmeaza sa fie disponibil in timpul anului 2009.

Imediat dupa lansarea Learnpedia, utilizatorii pot participa la o oferta de curs pentru Microsoft Office 2007 - Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Outlook si OneNote. Alte instruiri pentru produse sunt in pregatire pentru ultimul trimestru din 2009. "Fiecare perioada de curs dureaza doua luni, urmata de o pauza de doua luni", adauga Mars.

"Toti utilizatorii deja inregistrati vor fi informati bineinteles despre toate noile lansari de cursuri".

Invatare si comunicare – independent de timp si loc

Comunitatile pe Internet, indiferent de tip, formeaza platforme flexibile pentru persoane cu aceleasi interese, pentru a face schimburi in cadrul comunitatilor virtuale, pentru a se informa si, din ce in ce mai des, chiar si pentru a dezvolta impreuna noi produse si servicii (Peer Production).

Dezvoltatorii de oferte de perfectionare exploateaza de mult aceste canale de informatii si comunicatii. Learnpedia s-a specializat in acest cadru in perfectionarea in informatica. In propria comunitate de eLearning (invatare electronica), persoanele interesate pot primi oferte gratuite de cursuri si pot comunica altora cunostintele lor prin abordarea Peer.

Platforma Learnpedia se foloseste in comun si se bazeaza, ca si Wikipedia, pe colaborarea voluntara si din acest motiv toate cursurile online si utilizarea diverselor produse de software se ofera gratuit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri