Operatorul aerian KLM lanseaza campania Pack&Go prin care reduce pretul biletelor de avion cu pana la 30% fata de preturile de lista pentru 106 destinatii de pe 5 continente.
Cei ce isi achizitioneaza biletele de avion pana pe 8 februarie beneficiaza de tarife promotionale pentru zboruri catre Amsterdam (149 euro), Londra, Barcelona, Copenhaga (159 euro), Toronto (599 euro), New York (659 euro).

Perioada de calatorie a biletelor este intre 17 ianuarie – 25 iunie pentru zborurile transatlantice, si 17 ianuarie – 30 iunie pentru celelalte destinatii.

Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti catre destinatiile vizate.

Royal Dutch Airlines KLM a fost infiintata in anul 1919 si este cea mai veche companie aeriana ce opereaza inca sub denumirea originala. In 2004 Air France si KLM au fuzionat, formand Air France KLM.

KLM opereaza zboruri catre 135 de destinatii din intreaga lume, cu o flota moderna de 157 de aeronave si 33.000 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri