Compania British Airways ofera pasagerilor sai oportunitatea de a calatori catre America de Nord achizitionand bilete la preturi reduse cu pana la 24%.
Oferta este valabila pentru bilete in cabina World Traveller (economic) achizitionate pana la data de 11 martie 2012 pentru calatorii ce vor avea loc pana pe 31 martie si in intervalul 10 aprilie – 15 iunie.

In promotie sunt incluse 44 de destinatii, preturile pornesc de la 655 euro catre Montreal si includ toate taxele.

British Airways are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

Compania transporta anual aproximativ 36 milioane de pasageri in toata lumea. In august 2009, British Airways a sarbatorit 90 de ani de la infiintare.

In urmatorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor si a lounge-urilor, precum si in noi tehnologii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri