Peste doi-trei ani, si romanii vor avea hoteluri de lux. Four Season vrea sa vina in Romania
Four Seasons si Mandarin Oriental, cei mai mari operatori de hoteluri de lux din lume, vor intra peste doi-trei ani si pe piata autohtona, sustine Oliver Petcu, Managing Partner la agentia de consultanta CPP Management Consultants. Acestea vor fi practic primele hoteluri de lux care vor fi deschise in Romania. ,,Vor fi hoteluri de dimensiuni mici, de 70-80 de camere pentru aceia care apreciaza luxul, a mai spus Petcu. Reprezentantii celor doua companii sint in momentul de fata in faza de cercetare a pietei.

Fondat in 1960 in Canada, Four Season este liderul mondial pe piata hotelurilor de lux. In momentul de fata, exista 70 de hoteluri Four Season in 31 de tari. Printre orasele europene in care exista acest brand se numara Budapesta, Dublin, Geneva, Paris sau Praga. Mandarin Oriental este, de asemenea, printre cele mai cunoscute branduri de hoteluri pe segmentul lux, grupul cu acelasi nume detinind hoteluri in 16 tari. Grupul are, de asemenea, planuri importante de extindere. Potrivit site-ului companiei, in urmatorii ani se vor deschide 10 noi hoteluri in Praga, Riviera Maya din Mexic, Hainan Island din China sau Barcelona si Boston. Conform datelor de pe Internet, Romania nu se afla inca printre locatiile alese deja de companie.

In ceea ce priveste preturile, o camera la Mandarin sau Four Season variaza intre 300 si 400 de euro pe noapte si poate ajunge pina la sapte mii de euro pe noapte sau chiar mai mult.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5834&art=14263&cHash=946d289d0d

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri