Programul este elaborat de ANAT si Federatia Patronala a Turismului Balnear din Romania
Persoanele care doresc sa petreaca o saptamana intr-o statiune balneara, in perioada 15 ianuarie - 15 mai, pot cumpara de la agentiile de turism bilete cu pretul de 1,99 milioane de lei pentru hotelurile de doua stele si 2,19 milioane de lei pentru unitatile de trei stele.

Potrivit unui comunicat al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), programul "O saptamana de refacere" se adreseaza tuturor categoriilor de populatie, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist.

Oferta include sase nopti de cazare cu mic dejun si tratamentul balnear. Locurile scoase la vanzare se afla in statiunile Pucioasa, Vatra Dornei, Caciulata, Amara, Moneasa, Baile Felix, Govora, Lacul Sarat si Tusnad.

Programul este elaborat de ANAT si Federatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri