Alin Burcea, noul presedinte ANAT, sustine, dupa rezultatul alegerilor locale, ca un primar este "extrem de important" pentru industria turismului si spera ca in Bucuresti problematica turismului sa fie o prioritate pentru noul primar, Gabriela Firea.

"Un primar este extrem de important pentru industria turismului. Sunt foarte multe sate, comune si orase care traiesc din turism. Este important ca primarul acestei localitati sa inteleaga si el acest lucru. Speram ca turismul sa fie o prioritate a mandatului noului primar general, Gabriela Firea. Problemele si problematica turismului sunt extrem de importante pentru Bucuresti. Trebuie ca Asociatia de promovare sa functioneze, trebuie ca Bucurestiul sa participe la targurile interne si externe, Bucurestiul are nevoie de un site turistic", a comentat presedintele ANAT, Alin Burcea, dupa alegerile locale de duminica.

Astfel, Alin Burcea sustine ca ANAT se bucura ca in orasele cu activitate turistica au fost alese persoane care inteleg necesitatile turismului, cum ar fi Decebal Fagadau la Constanta, Vlad Oprea la Sinaia, care a atras evenimente in statiune, si Liviu Cocos la Predeal, care a inceput lucrarile la o parcare etajata pentru 840 de locuri la partie, un aqua park acoperit de peste 6.000 de metri patrati, care ar putea fi dat in folosinta pana la sfarsitul acestui an.

Alin Burcea a fost ales, pe 20 mai, presedinte ANAT, asocitatie pe care a infiintat-o in urma cu 26 de ani. El este, in acelasi timp, directorul general al agentiei de turism Paralela 45. Alin Burcea a detinut si functia de secretar de stat in Ministerul Turismului, in perioada 2001-2002, si are o experienta de peste 30 de ani in domeniul turismului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri