Egiptul reprezinta o solutie pentru cei care vor sa petreaca un concediu insorit si nu foarte scump in octombrie sau in noiembrie.
Daca pentru Grecia sau Turcia sezonul turistic de vara s-a incheiat, alta este situatia in Egipt. Chiar daca si in iulie si august strainii vin in numar mare pentru a admira piramidele, Sfinxul sau Luxorul, se considera ca perioada optima pentru petrecerea vacantei in aceasta tara abia a inceput. Chiar daca turistii sint atrasi de piramide, sint multi cei care aleg un sejur la mare, pentru a se destinde. Cererea este foarte mare, mai ales ca in octombrie sint in jur de 300C, in vreme ce in noiembrie se poate ajunge la 280C, spune Martin Bikfalvy, directorul agentiei de turism Calibra.

Bani in octombrie

Cei care vor sa mearga in luna octombrie intr-un hotel de trei stele din Hurghada vor plati pentru o saptamina de cazare cu demipensiune sub 400 de euro. In cazul in care se doreste un hotel de patru stele, pretul pentru o saptamina de cazare in regim all-inclusive este de 500-520 de euro. In cazul hotelurilor de cinci stele, preturile sint de peste 500 de euro pentru un sejur cu demipensiune. In Sharm el Seikh, o saptamina all-inclusive la trei stele costa 490 de euro, iar pentru o unitate care are o stea in plus se ajunge la 550 de euro. In cazul in care se va opta pentru un hotel de cinci stele, suma platita va fi mai mare. Astfel, cei care aleg un sejur cu demipensiune vor plati in jur de 630 de euro.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=7332&art=18557&cHash=cfb4935666

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri