Blue Air a decis sa suplimenteze, in perioada 25 martie-27 octombrie, cursele pe ruta Bucuresti-Barcelona, fiind introduse doua zboruri saptamanale cu plecare din Aeroportul Baneasa.

Potrivit comunicatului de presa, suplimentarea s-a facut ca urmare a cererilor venite din partea clientilor, fiind introduse doua zboruri saptamanale suplimentare, in zilele de duminica si luni, pe ruta Bucuresti-Barcelona si retur. Tariful unui bilet este de un euro plus taxele de aeroport, in limita locurilor disponibile.

Cursa de luni va pleca de pe Aeroportul Baneasa la ora 15.30 si va ajunge la Barcelona la 17.45, urmand sa plece din nou la 18.30 din Barcelona, cu sosire la Bucuresti la ora 22.30. Zborul de duminica are plecarea din Baneasa la ora 21.00 si ajunge la Barcelona 23.15 de unde pleaca la ora 23.59 si ajunge la Baneasa la ora 04.15.

Compania Blue Air opereaza in prezent pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa. Flota Blue Air este constituita din patru aeronave Boeing, cu capacitati cuprinse intre 123 si 167 de locuri. in cursul anului 2005, compania a transportat peste 240.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia si Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri