Compania finlandeza Finnair va opera din 10 aprilie primele curse de pe aeroportul international Henri Coanda Bucuresti, urmand sa fie introduse patru zboruri saptamanale catre Helsinki de unde se va face legatura cu Asia si America, cu aeonavele de tip Embraer si Airbus.

Potrivit reprezentantilor companiei, vor fi patru zboruri in zilele de marti, miercuri, sambata si duminica.

Din Helsinki, pasagerii vor avea legaturi spre orasele importante din Scandinavia, Asia si Statele Unite ale Americii. Pretul biletelor catre orasele din Finlanda va fi cuprins intre 180 euro si 250 euro, in timp ce preturile pentru Asia vor fi intre 450 si 600 de euro. incepand cu luna iunie, vor fi introduse alte doua curse catre India. Pentru cursele din Romania, operatorul finlandez va introduce aeronave de tipul Embraer si Airbus 319.

Compania finlandeza si-a inceput activitatea pe 1 noiembrie 1923. Reteaua de zboruri interne este una dintre cele mai dense din lume raportata la numarulde locuitori. Finnair are 15 destinatii in Finlanda si acopera aproximativ 50 de destinatii internationale. Pe langa rutele obisnuite existente Finnairopereaza zboruri ocazionale spre mai mult de 60 de destinatii. in 2006, compania a transportat aproape noua milioane de pasageri.

Operatorul, a carui cifra de afaceri a fost de aproape 2 nmiliarde euro in 2006, are 97.000 de angajati si dispune de 72 de aeronave.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri