Companiile aeriene care practica tarife reduse si-au propus sa profite din plin de perioada de concedii care se apropie, lansand oferte tentante pentru toate destinatiile din Europa

Trei din operatorii aerieni low-cost au anuntat oferte promotionale pentru zborurile din perioada verii. Astfel, liderul pietei locale, Blue Air va derula in perioada 28 mai – 3 iunie (perioada de cumparare) o oferta promotionala care presupune bilete de avion la 0 euro plus taxe, pentru zborurile spre Barcelona, Lisabona, Koln, Lyon si Roma (doar cursa de vineri dimineata in cazul destinatiei Roma).

Perioada in care pot fi efectuate zborurile este 28 mai – 30 iunie, numarul locurilor in cadrul acestei promotii fiind limitat. Oficialii Blue Air nu au oferit detalii pana la inchiderea editiei legat de rezultatele pe care o campanie promotionala le poate avea in afacerile unui operator aerian low-cost.

Un alt operator aerian, Wizz Air – al doilea jucator pe piata locala potrivit oficialilor companiei, a anuntat ieri lansarea unei promotii de vara care ofera preturi cu pana la 30% mai mici pentru rutele participante. De aceasta reducere beneficiaza pasagerii care isi rezerva zborul pana pe data de 3 iunie. „Wizz Air detine o retea extinsa de rute in Europa Centrala si de Est. In aceasta vara oferim 90 de zboruri catre 48 de destinatii europene. Sunt sigura ca toti clientii nostri isi vor descoperi destinatiile favorite printre acestea si vor putea beneficia de promotia de vara”, a declarat directorul de comunicare si relatii publice a Wizz Air, Natasa Kazmer.

Wizz Air a mai anuntat si adoptarea sistemului comunicarii preturilor cu toate taxele incluse. Astfel, noile preturi contin taxele de aeroport, taxa minima de operare si toate celelalte costuri adiacente. Preturile finale vor incepe acum de la 19.99 euro, comparativ cu perioada anterioara cand in pretul de pornire nu erau incluse taxele. „Aplicam deja preturi cu toate taxele incluse pe multe dintre pietele unde operam Incepand de astazi, vom folosi aceasta modalitate de tarifare pentru toata reteaua Wizz Air”, a mai spus Natasa Kazmer. In Romania, Wizz Air opereaza pe aeroportul din Bucuresti cu sapte curse si pe cel din Targu Mures cu o cursa, cu destinatiile Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra si Roma.

Compania aeriana SkyEurope va desfasura de asemenea in perioada urmatoare o promotie pentru zborurile pe cele doua rute operate, Viena si Roma. Promotia presupune 99.999 de bilete la pretul de 9 euro plus taxe, perioada de rezervare fiind intre 23 – 27 mai, in timp ce perioada efectuarii zborului este cuprinsa intre 19 iunie si 27 octombrie. Promotie SkyEurope este valabila doar la rezervarea a doua bilete pentru aceleasi date de calatorie.

Pe piata locala opereaza zece companii aerine low-cost, si anume Blue Air, My Air, Wizz Air, Sky Europe, Alpi Eagles, Wind Jet, Meridiana,Germanwings si Clickair.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri