Cu plajele si stancile sale salbatice, separand Marea Egee de Marea Libiei, insula Creta este cea mai cautata destinatie din Grecia. Rare sunt hotelurile de categorii inferioare, dar, pentru cei cu buget redus, se mai gasesc. Pachet de opt zile (7 nopti) la doua stele in statiunea Amoudara - de la 299 de euro (plecare in 14 iunie) la 355 in ultrasezon. Servicii incluse: transportul cu avionul dus-intors, transferul aeroport - hotel - aeroport, sapte nopti cazare cu mic dejun, asistenta din partea agentiei. Trebuie sa platiti in plus taxele de aeroport (55 de euro/persoana), asigurarea medicala (150.000 de lei/persoana), aerul conditionat (daca il doriti). (Prestige Tours)

In statiunea Hersonissos, un loc in camera dubla la un hotel de trei stele costa intre 352 si 424 de euro, pentru sapte nopti. In acesti bani primiti si biletul de avion, transferul la si de la hotel, mic dejun si cina. Atentie: aerul conditionat costa 2 euro suplimentar pe zi. (Marshal Turism)

Mult mai ieftin iesiti daca alegeti partea continentala a Greciei si transportul cu autocarul. La Paralia Katerini, pe malul Marii Egee, la hotel de doua stele, in 185 de euro primiti cazare sapte nopti, mic dejun si cina, transport cu autocarul. Dar multumiti-va cu conditii minimale, si bucurati-va gratuit de soare si plaja. (Turist Center)

Superoferta pentru Bodrum, zona tuceasca de distractii nocturne accesibile! La 30 de minute de oras, 15 minute de aeroport, un hotel de doua stele "si ceva". Sapte nopti cazare si mic dejun - de la 198 de euro! Dar intrebati la agentie ce inseamna exact acest "de la" si cam "pana unde" se poate ajunge, in functie de perioada. (Rezeda Tours) Tot la Bodrum o oferta "all inclusive" - trei mese pe zi - intr-un hotel de 3 stele, numai cu plecare din 26 iulie: 389 de euro. In aceasta suma intra sapte nopti cazare in camera dubla si transportul cu avionul. (Turist Center)

La Kusadasi gasim un hotel de trei stele (aici se gasesc greu hoteluri mai putin luxoase) unde pachetul de cazare sapte nopti (opt zile) cu demipensiune costa intre 330 si 375 de euro, bani in care agentia de turism va asigura si transportul cu avionul la destinatie (cursa charter), transferul aeroport - hotel - aeroport si asistenta turistica. (Paralela 45)

Croatia - tentatia suprema

Orizontul dalmat, presarat cu peste 1.600 de insule

Frumoasa tara de pe malul Adriaticii este din ce in ce mai ravnita de calatorii romani. Preturi si tarife bune, conditii excelente, apropiate de cele din occidentul Mediteranei, peisaje incredibile, oameni primitori. Un singur impediment: se ajunge greu - o cursa directa nu a fost inca negociata, asa ca drumul are escala obligatorie la Budapesta. Cei mai norocosi sunt banatenii, pentru care vacantele petrecute pe coasta dalmata au devenit ceva obisnuit. O oferta buna pentru turisti individuali, pentru perioada 10 - 20 iulie: 371 de euro de persoana. Pachetul cuprinde sapte nopti cazare in hotel de 3 stele situat pe plaja, mic dejun si cina, aer conditionat in camera. (Turist Center) Dar trebuie sa va aranjati transportul.

Litoralul bulgaresc - mult mai prietenos decat al nostru

Nisipurile de Aur si Albena - asaltate de romani

In privinta exploatarii litoralului, bulgarii nu au nici un motiv sa se compare cu noi. Distanta e mare. Hoteluri noi sau bine renovate, servicii de calitate, idei curajoase, turisti mereu foarte multumiti. De exemplu, tarmul bulgaresc al Marii Negre este singurul unde am gasit un hotel de numai doua stele, care se aventureaza la conceperea unui program de tip "all inclusive", cu doar 17 euro pe zi in extrasezon, 25 in sezon si 30 de euro in ultrasezon. (Paradise Travel Agency) Ce inseamna la ei "all inclusive", in sezonul 2005? Pe langa cazare, primesti: mic dejun tip bufet; pranzul, inclusiv bauturi; gustari calde si reci, intre anumite ore, la snak-bar-urile de langa piscina ori din gradina; racoritoare, ceai, cafea, inghetata, la piscina; cina, tip bufet; bauturi alcoolice bulgaresti - la discretie, seara, la bar; umbrela si doua sezlonguri; gradinita pentru copii; sporturi de masa, de camera si de plaja... Ce sa mai vorbim de ofertele hotelurilor de 3 si 4 stele?!


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri