Una dintre solutiile ieftine de a va petrece o vacanta in Turcia este cazarea la casele particulare din zona statiunilor turistice. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va cumparati un bilet de calatorie de la unul dintre transportatorii particulari daca nu vreti sa folositi propria masina. O data ajunsi aici, veti gasi zeci de "gazde" cu oferte care mai de care mai convenabile. In fiecare statiune de pe malul marii exista vile sau apartamente de inchiriat, la un pret mai mic decat cel practicat de hotelurile din zona.

Pentru a inchiria o casa cu 3 camere, living, dormitor si bucatarie trebuie sa platiti intre 5 si 7 euro, de persoana, pe noapte. Daca mergeti in vacanta insotit de familie si cativa prieteni, puteti ocupa o vila cu 6 camere, la un pret de 100 de euro pe noapte. Conditiile sunt excelente si orasul este la cativa kilometri de locul unde sunteti cazati. Masa este destul de scumpa in sezon, de aceea este recomandabil este sa alegeti o vila langa care sa existe supermarketuri. Casa fiind dotata cu bucatarie, se poate gati si astfel veti economisi mai multi bani. Cei mai multi studenti au ales aceasta varianta pentru sezonul estival 2005. "Am mers in Turcia, la 10 kilometri de statiunea Tarsus. Nu eram pregatiti sa ne cazam la vila, pentru ca eram 4 persoane si ne gandeam la un hotel. Din fericire, am gasit o casa de vacanta foarte aproape de plaja, cu 50 de euro pe noapte. Casuta este din lemn, dar are 4 camere cu tot cu bucatarie si toate facilitatile, aer conditionat, frigider, aragaz si apa calda. Este mult mai convenabil asa", ne-a declarat Lucian Darie, un student din Bucuresti. Daca nu sunteti mai mult de doua persoane si aveti nevoie numai de o camera, puteti alege un apartament intr-o vila unde, pentru o noapte, nu veti plati mai mult de 10 euro. Pretul depinde foarte mult si de perioada de timp pe care vreti sa o petreceti in vacanta si se negociaza ca in bazar.








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri