Valea Prahovei si litoralul romanesc atrag din ce in ce mai multi turisti straini. Ne bucuram sa regasim cetele blonde de suedeze in Mamaia si Neptun, iar evreii, rusii si cipriotii au invadat Sinaia.
Dimineata doarme toata lumea, epuizata! La mare, frumoasele nordice toarna bidoane intregi de uleiuri pe ele, fiindca nimeresc la plaja tocmai cand e soarele mai nociv. Pentru ca, fireste, noptile cauta cu indarjire sa verifice daca este sau nu adevarat renumele international al virilitatii barbatilor nostri. Au reaparut si cunoscutii italieni, veniti la agatat in Romania din primii ani postrevolutionari. Englezii, francezii, americanii cartesc intruna ca litoralul nostru e mai scump decat al lor (din moment ce sunt cazati la multe stele) dar continua sa-si agreseze cartile de credit noapte dupa noapte, ca fetele noastre sunt frumoase si merita.

La munte, vizitele la monumentele istorice sunt programate cu precadere dupa-amiaza, din acelasi motiv. Statiunile de pe Valea Prahovei sunt bine garnisite cu discoteci, cluburi si pub-uri, iar strainii se bucura ca bautura e cu un euro-doi mai ieftina, si localnicii sau turistii romani sunt foarte sociabili. E un gen de turism epuizant, ca urmare cea mai mare parte a zilei este dedicata odihnei. Iarna, grupuri viguroase de schiori occidentali iau muntele in piept si partiile in schiuri, dupa care navalesc in localurile cu vin fiert si trag chefuri de pomina in discoteci. Mahmureala se trateaza a doua zi, cu zapada pe ochi. Barbatii ajung sa se catere, cu mintile tulburi, pe monumentele noastre naturale, dand de lucru salvamontistilor, in timp ce femeile raman cu privirile pierdute dupa cate un cioban sprijinit cu barbia in bat?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri