Peste 50.000 de turisti si-au petrecut sfarsitul de saptamana in statiunile de pe litoralul romanesc, potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, cei mai multi turisti fiind inregistrati sambata - 51.400 de persoane.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Radu Croitoru, numarul total al turistilor a fost duminica de 46.525, in scadere fata de sambata, cand pe litoral erau 51.400 de turisti, scrie NewsIn.

Duminica, cei mai multi turisti au fost la Mamaia (22.400 de turisti), Neptun (10.967 turisti) si Navodari (3.850 turisti). Pe locul al patrulea s-a situat Costinestiul, cu 2.598 de turisti.

Sambata, cea mai cautata locatie a fost tot statiunea Mamaia, cu 22.820 de turisti. Cifra a fost confirmata de presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicoale Bucovala. Acesta a precizat ca gradul de ocupare a hotelurilor a fost cuprins intre 70 si 100%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri