Programul Casa Verde va fi extins si la hotelurile de pe litoral, care ar putea accesa fonduri de mediu pentru montarea de panouri solare, a spus ministrul interimar al mediului, Elena Udrea.
"Vom modifica ghidul de finantare pana pe 9 octombrie, impreuna cu operatorii din domeniu, iar apoi vom demara sesiunea de depunere a proiectelor, astfel incat lucrarile efective sa inceapa din ianuarie 2010", a precizat Udrea, citata de NewsIn.

Ea a adaugat ca "a existat cerere pentru finantarea unor proiecte de acest fel din mediul privat, astfel incat hotelurile sa poata beneficia de cofinantari pentru incalzirea prin panouri solare, iar sezonul estival sa poata fi prelungit".

Ministrul interimar al Mediului a mai spus ca in cele doua sesiuni de depunere a proiectelor pentru Casa Verde de catre autoritatile publice (a doua sesiune fiind inca in derulare) "nu se vor da toate fondurile disponibile".

"Fondurile nu vor putea fi cheltuite in acest an, dar daca vom constata ca e nevoie de fonduri suplimentare, le vom adauga", a precizat Udrea.
Bugetul total pentru cele doua etape ale programului Casa Verde este de 310 milioane lei (150 milioane lei, in prima etapa, respectiv 160 milioane lei in cea de-a doua).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri