Publicatia Daily Mail recomanda Poaiana Brasov turistilor britanci pasionati de sporturile de iarna, luand in considerare raportul calitate/pret pus la dispozitie de statiunea montana din Romania.
In contextul in care preturile serviciilor puse la dispozitie de statiunile montane cresc simtitor, un studiu realizat de Post Office propune turistilor pasionati de sporturile de iarna partiile din estul Europei.

In topul recomandarilor se afla Poiana Brasov, care ofera cel mai bun raport calitate/pret, chiar daca tariful unui sejur in aceasta iarna va fi cu 4% mai mare decat anul trecut.

Asadar, potrivit studiului, un sejur de o saptamana in Poiana Brasov, in care sunt incluse servicii precum inchirierea echipamentului, urcarea cu telescaunului si mesele zilnice, poate fi achizitionat in schimbul sumei de 211 euro (900 lei).

A doua in topul recomandarilor este statiunea Borovets din Bulgaria, unde un sejur asemanator ajunge la suma de 270 euro (1.154 lei), iar pe pozitia a treia se regaseste High Tatras din Slovacia – 285 euro ( 1.219 lei).

Top 10 statiuni montane recomandate in functie de raportul calitate/pret.

Statiune Pret/sejur Variatia pretului
1. Romania (Poiana Brasov) £195.76 (211 euro) + 4%
2. Bulgaria (Borovets) £250.87 (270 euro) +14%
3. Slovacia (High Tatras) £264.97 (285 euro) +20%
4. Slovenia (Kranjska Gora) £277.97 (299 euro)
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri