Hotelul Radisson SAS din Bucuresti devine Radisson Blu, incepand din aceasta saptamana, aliniindu-se astfel celorlalte peste 150 de hoteluri Radisson din regiunea EMEA care au adoptat sau urmeaza sa adopte noua denumire, conform strategiei globale a grupului Rezidor.
Ca urmare a separarii de grupul SAS, Rezidor a decis in luna februarie a acestui an schimbarea particulei SAS din denumirea principalului sau brand hotelier, Radisson SAS.

Toate hotelurile Radisson SAS din zona EMEA isi vor schimba denumirea si logo-ul pana in 2010, in cadrul unui proces care se desfasoara treptat, pentru a nu perturba in nici un fel activitatea curenta.

Primul hotel din reteaua Radisson care a adoptat noua denumire a fost hotelul Radisson Blu din perimetrul aeroportului din Zurich, in luna februarie a acestui an.

Inaugurat pe 18 septembrie 2008, hotelul Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson din Europa de Est.

In primul an de functionare, hotelul Radisson SAS a fost gazda unor evenimente de amploare la nivel national si regional, cum ar fi Reuniunea politiilor capitalelor europene, Hi Fi Arena, CISCO Expo, GIE Gas Infrastructure.

De asemenea, hotelul Radisson SAS din Bucuresti a gazduit nume celebre, printre care membri ai unor familii regale europene, cum ar fi mostenitorul tronului Spaniei, Printul Felipe de Asturias si Printesa Letizia de Asturias, Printesa Maxima a Olandei si Sarah Ferguson, Ducesa de York, precum si nume faimoase ale showbiz-ului: Madonna, Snoop Doggy Dog, Patricia Kaas, James Blunt, Morcheeba si Vonda Shepard, Richard Bona, Eliane Elias, Chick Corea, Stanley Clarke, Lenny White, Mike Stern, Branford Marsalis.

Deschis in urma unei investitii de 70 milioane euro, Radisson Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania, cu 424 de camere, din care 301 standard, 74 executive, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati si 39 de apartamente.

Pe timp de criza, segmentul de leisure face diferenta

Hotelul mai dispune de 4 restaurante, 3 baruri, un centru de conferinte de 1.500 de metri patrati, incluzand o sala pentru maxim 500 de persoane si alte 11 mai mici, un Bali Spa, un centru de sanatate operat de World Class Health Academy, piscina exterioara incalzita, jacuzzi exterior, pista pentru jogging, casino si magazine de lux.

Hotelul are aproximativ 400 de angajati, majoritatea romani si 8 expati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri