Lantul hotelier Hilton si fondul de investitii romano-britanic Future Invest au semnat un contract de management pentru un hotel Hampton, marca din segmentul economy (2-3 stele) a grupului, in Brasov.
Noua locatie va fi finalizata la jumatatea anului 2011, hotelul urmand sa aiba 104 camere. “Este inca un mare potential de dezvoltare in orasele in afara Bucurestiului, in special cu brandul Hampton”, a declarat Mike Collini, vicepresedinte de dezvoltare pe Europa de Nord a lantului hotelier.

Constructia unitatii hoteliere va incepe in primavara lui 2010, hotelul urmand a fi clasificat, cel mai probabil, la 3 stele. “Principalii concurenti ai brandului Hampton, prezenti in Romania, sunt Ibis, de la Accor, si Express, de la Holiday Inn", a mai afirmat Collini.

In scurt timp, Hilton isi va continua dezvoltarea agresiva din ultima perioada de pe piata locala, prin aducerea celui de-al patrulea brand, Golden Inn. “Speram ca in circa 3 luni sa anuntam si semnarea unui contract pentru deschiderea unui Golden Inn. Suntem in discutii cu mai multi investitori”, a mai declarat oficialul Hilton.

Anul acesta, reteaua hoteliera a deschis cel de-al doilea hotel Hilton din Romania, dupa cel din Capitala, in Sibiu. De asemenea, luna trecuta a semnat un contract de management cu compania Calipso, pentru deschiderea unui hotel Doubletree in Oradea in urma unei investitii de 15 milioane euro. Doubletree este un brand upscale, clasificat la patru stele plus.

"In 5 ani vrem sa ajungem la circa 20 de unitati pe piata locala. In planurile noastre este inclus si Bucurestiul, unde am vrea sa deschidem un brand de lux, fie un Waldorf Astoria, fie un Conrad, in functie de locatia pe care o vom gasi”, a declarat Adela Cristea, directorul de dezvoltare al Hilton pe Europa si Africa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri