Carpatair, companie aeriana de linie cu hub in Timisoara, isi largeste operatiunile din Craiova prin lansarea a doua zboruri directe catre Italia: Milano si Roma, incepand din 24 mai 2010.


Ambele rute vor fi operate cu o frecventa de doua ori pe saptamana.

Pentru lansarea noilor zboruri directe, Carpatair a pregatit preturi speciale ce pornesc de la 49 euro + taxe pentru o calatorie one-way. Zborurile vor fi efectuate cu aeronave de tip Fokker 70.

In prezent zborurile pentru Milano si Roma sunt efectuate zilnic prin intermediul hub-ului de la Timisoara. Prin lansarea zborurilor directe din Craiova, compania aeriana Carpatair isi extinde prezenta pe aeroporturile din Milano si Roma cu inca 4 zboruri saptamanale, ajungand astfel la 8 zboruri saptamanale pentru fiecare aeroport.

In Romania, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne, Craiova fiind al treilea oras dupa Timisoara si Bucuresti pentru care compania a lansat zboruri directe catre Italia.

Aeronavele Fokker 70 care vor opera zborurile Craiova – Milano si Craiova – Roma au fost introduse recent in operare si au o capacitate de 72 de locuri, dintre care 12 business class, combinand tehnologia moderna, confortul deosebit cu performante de zbor excelente.

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare număr de zboruri regulate în Italia.

Luand in considerare orarul de vara anuntat, numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Din octombrie 2009, Carpatair si-a extins baza operationala din Bucureşti-Otopeni prin lansarea a doua zboruri regulate directe din Otopeni spre Bari si Ancona, Italia.

In luna decembrie 2009, compania a introdus zboruri directe pe ruta Budapesta-Venetia si retur.

Citeste si: Carpatair, interesata de Benelux

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri