Agentiile de turism se bat, si anul acesta, in oferte care mai de care mai tentante pentru romanii care vor sa isi petreaca vacanta de 8 martie in strainatate. Astfel, pretul unui city break intr-unul din orasele Europei incepe de la mai putin de 200 de euro si poate ajunge si pana la cateva mii. Cei care prefera vacantele exotice trebuie sa scoata din buzunar si 15.000 de euro.
Orasele europene, de la 200 la 6.000 de euro

Cele mai cautate pachete turistice pentru aceasta perioada sunt city break-urile, de 2-3 nopti, in marile orase europene. “In varianta city-break, a vandut cu precadere destinatii europene, cum ar fi Paris, Praga, Amsterdam sau Londra”, declara Sorin Stoica (foto), CEO al agentiei de turism Eturia.

Eturia a pregatit, cu ocazia Zilei Femeii, pachete tip city-break, in Europa, cu tarife incepand de la 200 euro de persoana (Amsterdam Escape), 255 euro (Praga Escape) sau 270 euro (Paris Escape).

“Cel mai scump pachet city-break vandut pentru 8 martie este la Paris - 3 zile, 2 persoane, cazare la hotel de 5 stele, servicii de lux -, care a depasit suma de 6.000 euro”, a mai declarat seful Eturia.

Potrivit reprezentantului Eturia, tarifele pentru aceasta perioada sunt cu 10% pana la 15% mai scazute in comparatie cu anul 2009.

Pentru perioada din jurul datei de 8 martie Eturia a vandut peste 25 de pachete.

Si in cazul agentiei de turism TravelBiz, cele mai cautate pachete sunt city break-urile europene. “Anul acesta s-au vandut foarte bine Praga si Budapesta, insa am vandut bine si Parisul, Amsterdamul sau Roma”, spune Simona Veteleanu, director general TravelBiz, care a adaugat ca a vandut circa 30 de pachete city break pentru aceasta ocazie.

Martisoare in Dubai cu 15.000 euro

In cazul ambelor agentii de turism si destinatiile exotice au fost la mare cautare pentru 8 martie. “Pana acum am vandut circa 20 de locuri (10 pachete) pentru Dubai cu tarife cuprinse intre 10.000 si 15.000 de euro de cuplu”, spune Veteleanu.

Eturia a vandut pentru 8 martie cateva pachete pentru Dubai si New York. “Pretul unui pachet de New York incepe de la circa 720 de euro de persoana si include 7 nopti de cazare si biletul de avion”, explica Stoica.

Pentru Dubai, oferta Eturia incepe de la 730 de euro, 6 nopti de cazare si bilet de avion inclus.

Cateva oferte ale agentiilor pentru 8 martie

Paris

270 euro – 3 nopti cazare + bilet avion – Eturia
285 euro – 2 nopti cazare + bilet avion – Travel Studio
328 euro- 2 nopti cazare + bilet avion – Marshal Turism
388 euro – 2 nopti cazare + bilet avion – TravelBiz

Praga

199 euro - 3 nopti cazare + bilet avion – Paralela 45
199 euro – 3 nopti cazare + bilet avion – TravelBiz
255 euro - 3 nopti cazare + bilet avion - Eturia
279 euro - 3 nopti cazare + bilet avion – Travel Studio

Budapesta

157 euro – 2 nopti cazare + bilet avion – Paralela 45
195 euro - 2 nopti cazare + bilet de avion – Travel Studio
252 euro - 2 nopti cazare + bilet de avion – Marshal Turism

Amsterdam

200 euro- 3 nopti cazare +bilet avion - Eturia
215 euro – 2 nopti cazare + bilet de avion – Travel Studio
288 euro – 2 nopti cazare + bilet avion – Marshal Turism


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri