Bulgaria, Grecia, Turcia sunt, in acesta ordine, cele mai vandute trei destinatii pentru vara lui 2010 in randul turistilor romani, potrivit GoTrip.ro, unul dintre cele mai avansate sisteme informatice de rezervare online pentru produse turistice.
In ceea ce priveste cautarile, cea mai accesata destinatie este Turcia, urmata de Grecia si Bulgaria. “Diferentele dintre cautari si rezervari sunt cauzate de preturi. Bulgaria este clar ceea mai ieftina, iar Grecia in aceasta perioada este avantajata de oferte cu un discount de pana la 50%. Turcia, chiar daca ofera cele mai bune conditii si are chiar cel mai bun raport pret/calitate, este dezavantajata de costurile mai mari ale unei vacante”, a declarat Cristian Ceobanu, manager GoTrip.ro.

De asemenea, anul acesta a avut un success mare plata vacantelor in avans (early booking). Acest sistem permite clientilor care sunt dispusi sa plateasca integral vacanta cu 3-4 luni inainte discounturi de pana la 30 - 40%.

Turismul romanesc este codas in sistemul de rezervari GoTrip.ro. “Pentru a incerca sa mai balansam vanzarile si in favoarea turismului local am introdus un pachet complet gratuit pentru agentiile de turism, hotelierii si proprietarii de pensiuni din Romania care permite introducerea unui numar nelimitat de oferte in sistemul de rezervari”, a mai spus Ceobanu.

Portalul tursitic Gotrip.ro a fost lansat la mijlocul lunii aprilie a acestui an, si, in doar o luna si jumatate de la lansare, a reusit sa stranga circa 11.000 de oferte turistice.

Printre partenerii cu care colaboreaza sunt tour-operatori precum Paralela 45, Christian Tour sau Apya International.

Site-ul functioneaza ca un magazin online/ sistem de rezervari online pentru orice turist, dar si pentru partenerii generatori ai bazei de date: agentie, hotel, pensiune.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri