Academia americana va asigura programe de formare continua si follow-up periodic pentru personalul de linie.

American Hotel Academy, fondata la Brasov in anul 2007, sub denumirea de American Hospitality Academy, este specializata in educatie si formare profesionala pentru industria ospitalitatii, si este unica in Romania prin natura sa.

Lantul Continental Hotels a fost infiintat in anul 1991, fiind dedicat inca de la inceput furnizarii unor servicii de 3 si 4 stele pe segmentul turismului de afaceri.

Citeste si:

Prin relansarea in 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei, se adauga lantului Continental Hotels si o proprietate de 5 stele.

Localitatile in care lantul Continental Hotels este prezent sunt Bucuresti, Constanta, Sibiu, Arad, Oradea, Targu Mures, Suceava, Timisu de Sus, Turnu Severin si Portile de Fier, totalizand un numar de 1858 de camere.

Portofoliul Continental cuprinde de asemenea si brand-urile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaboreaza, prin intermediul marcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.