Compania aeriana Tarom a anulat duminica cursa Bucuresti-Londra-Bucuresti, din cauza inchiderii aeroportului Heathrow din Londra, afectat de ninsoarea abundenta inregistrata in ultimele zile.
Procedurile de deszapezire, care se desfasoara anevoios - au determinat autoritale aeroportuare sa ia decizia inchiderii aeroportului Heathrow.

De asemenea si cursa TAROM ROT391 Bucuresti-Londra de sambata, 18 decembrie - a aterizat la Bruxelles din cauza situatiei de pe aeroportul Heathrow.

Compania TAROM va deconta cheltuielile pentru acei pasageri care isi pot gasi singuri cazare si transfer aeroport – oras.

Aeroportul Heathrow, situat la 22 de kilometri de Capitala Marii Britanii – este unul din cele mai mari aeroporturi din Europa, cu un trafic zilnic de aproximativ 300.000 de pasageri, luna decembrie fiind una dintre cele mai aglomerate luni pe acest aeroport.

Potrivit autoritatilor aeroportuare londoneze, operatiunile de deszapezire si de inlaturare a ghetii formate pe suprafetele de miscare destinate aeronavelor sunt in desfasurare dar interventia utilajelor se deruleaza anevoios, intrucat 200 de aeronave au ramas la sol, in urma inchiderii aeroportului.

In sezonul de iarna 2010 – 2011, compania opereaza in 49 de destinaţii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Pentru anul 2010, TAROM estimeaza peste 2 milioane de pasageri transportati si un grad de incarcare de peste 60%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri