Este pentru cei mai multi dintre noi un lucru la care ne gandim imediat ce incepe un nou an: ”anul acesta merg acolo si poate si acolo”.
Deoarece concediul este cea mai asteptata si placuta perioada a anului, trebuie sa fim foarte atenti pentru a profita la maxim de fiecare moment. Ofertele turistice ne promit sejururi care mai de care mai interesante, oferte foarte variate, astfel incat devine dificila alegerea celei mai bune variante.

Pentru a ne putea materializa dorintele avem nevoie de informatii adecvate, informatii care sa fie in concordanta cu bugetul pe care il avem, cu preferintele noastre (distractie, relaxare si odihna, sport, curiozitate) si cu timpul pe care il avem la dispozitie.

Cautarea poate varia in functie de mediile din care culegem informatiile, indiferent ca vorbim despre agentii de turism, prieteni sau familie, portaluri cu oferte turistice sau siteuri cu recomandari. Important este sa fim atenti atunci cand ne alegem vacanta deoarece riscam sa facem alegeri gresite care pot sa duca la un rezultat contrar asteptarilor noastre.

Pentru a afla asteparile pe care le avem de la vacanta, infoturism.ro impreuna cu iVox, au realizat un sondaj de opinie care se refera la toate aceste aspecte care conteaza pentru noi atunci cand ne planificam o vacanta sau un concediu.

Prin intermediul sondajului, conducerea portalului infoturism.ro doreste sa afle daca va realizati rezervarile pentru calatorii folosind sistemele online sau apelati la serviciile agentiilor de turism, care este bugetul pe care il alocati pentru un concediu, in ce masura va intereseaza recomandarile agentiilor, ce va atrage mai mult la ofertele turistice si care sunt destinatiile dvs. preferate.

Respondentii pot castiga un sejur de 5 zile cu mic dejun inclus pentru 2 persoane la Pensiunea Craiul, de care pot beneficia oricand in lunile ianuarie sau februarie 2011, la alegere. In plus, realizatorul sondajului, iVox, ofera inca trei aparate foto Fujifilm FinePix participantilor la sondaj, premii care se acorda tot prin tragere la sorti.

La sondaj poate participa oricine doreste accesand siteul ivox.ro in perioada 10 ian 2011 – 23 ian 2011.

Infoturism.ro este cel mai mare portal de turism din Romania, punand la dispozitia utilizatorilor cea mai variata baza de date cu oferte turistice. Activitatea portalului este dedicata atat informarii si consilierii turistilor, cat si promovarii agentiilor de turism. Adaptat unui segment divers de turisti, pe infoturism.ro gasiti toate informatiile necesare pentru planificarea vacantei perfecte, oferte de sejururi si cazare, bilete de avion, croaziere, circuite, informatii despre destinatiile turistice, rent a car, oferte last minute si early booking precum si un serviciu de cerere-oferta prin care puteti trimite cererea personalizata catre toate agentiile membre infoturism.ro.

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii si, pe de alta parte companiile, in procesul optimizarii relatiei dintre cele doua parti, prin intermediul sondajelor de opinie. Sondajele de opinie sunt proiectate si interpretate in functie de specificul domeniului si ariei de interes a partenerilor sai. Construirea, proiectarea si interpretarea rezultatelor este realizata intr-un mod stiintific, in raport cu datele obtinute, tendintele pietii si predictiile specialistilor din domeniu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri