3 / 6

Neculai Mihai, actionar FAN Courier

Anul viitor, piata va fi influentata in continuare de incertitudini din zona fiscala si legislativa, deoarece sunt anuntate cateva modificari legislative dar si o noua lege a postei, despre care nu stim inca in ce mod va afecta piata serviciilor de specialitate. Previziunile noastre implica o piata destul de stabila si chiar cu o usoara crestere.

Punctele slabe sau provocarile carora va trebui sa le facem fata sunt determinate de infrastructura proasta care influenteaza in sens negativ costurile de transport/km, de lipsa de predictibilitate si incertitudinea fiscala sau legislativa, de previziunile negative privind investitiile straine.

Romania este, in opinia noastra, o tara care nu si-a atins maximul de maximul de dezvoltare, astfel ca previziunile noastre implica o piata destul de stabila si chiar cu o usoara crestere.

In mare sunt industrii care vor avea probleme si industrii care vor avea cresteri, dar cumuland minusurile cu plusurile, prevedem o crestere , chiar daca, la acest moment, ea pare una redusa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri