1 / 5

Plecarea OBI deschide apetitul retailerilor pentru zona de est a Capitalei

Dupa exitul nemtilor de la OBI din Romania, din vara acestui an, marii retaileri de bricolaj au in plan sa isi extinda activitatea in zona de est a Capitalei, vizand cu precadere cartierele Pantelimon si Balta Alba, doua dintre cele mai populate zone ale Bucurestiului.


Inchiderea magazinului OBI de pe bulevardul Theodor Pallady, drumul care face practic legatura cu Autostrada Soarelui (A2), a creat oportunitatea concurentei din piata de a cauta spatii disponibile in zona pentru oportunitati de deschidere a unor magazine de bricolaj, pe lista marilor retaileri.


Desi magazinul OBI din Pallady a fost mai mult gol pe vremea cand era deschis, zona de est a orasului ramane una dintre locatiile cu cel mai mare catchment (zona din care se atrage trafic si vizitatori) si potential de clienti, dovada fiind si succesul de care se bucura centre comerciale precum Auchan Titan, complex care zilnic este tranzitat de peste 35.000 de persoane.


Mai mult, zona de est a orasului a creat oportunitati de dezvoltare si pentru mari proiecte comerciale precum Mega Mall sau Park Lake Plaza, doua mall-uri care vor aparea pe harta Bucurestiului in urmatorii ani.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri