3 / 4

Listare in 3-5 ani

Gecad Group nu a renuntat la intentia de cotare la bursa a Axigen, dar termenul a crescut la 3-5 ani din cauza crizei de pe pietele de capital internationale.

„Noi avem intentii de cotare la bursa si le pastram in continuare, insa pe un termen de 3-5 ani. Am convingerea ca bursele isi vor reveni peste 2-4 ani. Atunci ne putem cota linistiti intr-o crestere onesta. Acest moment nu este potrivit pentru cotarea la bursa, dar lucram in directia cotarii la bursa”, a mai declarat Radu Georgescu.

Potrivit acestuia, companiile grupului Gecad fac toate pregatirile necesare cotarii la bursa atunci cand va fi momentul. ”Din 2011 incepem sa discutam despre listarea Avangate si Axigen”, a mai spus Georgescu.

Gecad nu vrea pentru moment un alt investitor strategic, insa daca va veni o oferta importanta compania ar putea-o lua in considerare.

„Un investitor strategic ajuta absolut oricand, dar nu avem in minte in momentul acesta asa ceva. Ma intalnesc in cadrul conferintelor la care particip cu o multime de investitori, iar asta o fac de zece ani. In cazul in care un investitor ne va pune pe masa o oferta, orice ar fi posibil, dar in acest moment nu vad asa ceva”, ne-a mai declarat presedintele Gecad.

In urma cu un an, consortiul format din Global Finance si 3TS-Cisco Growth Fund a cumparat 11,76% din actiunile companiei Gecad Technologies /Axigen in schimbul sumei de doua milioane de euro. Aceasta tranzactie evalua compania, la doi ani de la lansare, la peste 17 milioane de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri