1 / 4

CERF: 2008 vs. 2009

Daca la CERF 2008 s-au strans peste 600 de marci expuse in 130 de standuri pe 13.000 mp, care au cuprins sectiunile comunicatii, solutii si sisteme IT, produse electronice si solutii IT pentru afaceri si distributie, anul acesta situatia s-a schimbat complet.

In primul rand, la CERF 2009 sunt prezente aproximativ 60 de companii din domeniu, cu tot cu delegatia taiwaneza, care isi prezinta solutiile si tehnologiile de ultima generatie.

“Cea de-a 18-a editie a CERF aduce o schimbare fundamentala, atat in concept cat si in modul de desfasurare. Anul 2009 a impus reevaluarea formatului precedent si schimbarea adresabilitatii evenimentului din preponderent business to consumer in exclusiv business to business”, a declarat Dan Voicu (foto), directorul general al Expotek.

Anul acesta, Expotek se astepta ca numarul vizitatorilor sa fie asemanator sau chiar sa il depaseasca pe cel de anul trecut, cand au fost prezente peste 55.000 de persoane, insa, in momentul de fata, Voicu estimeaza ca numarul celor care vor vizita standurile de la CERF 2009 se va incadra intre 3.000 si 5.000 de participanti.

Potrivit acestuia, CERF Business Community reflecta situatia actuala a domeniului IT&C din Romania.

Chiar daca directorul Expotek vede in CERF 2009 un real succes, majoritatea expozantilor care au mai participat la eveniment si in alti ani vad prezenta la editia actuala ca pe o traditie, mai mult decat o oportunitate.

De cealalta parte, companiile care s-au prezentat in premiera la evenimentul de anul acesta, intre care se numara si Dell, EMC, Kaspersky, Asbis, Romsym etc., au incredere in ceea ce se va intampla in cadrul CERF.

In schimb, in acest an, la CERF lipsesc cu desavarsire operatorii telecom de pe piata locala.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri