3 / 6

Boaje, McDonald's: Concertul U2 din Barcelona a meritat fiecare banut

Daniel Boaje, senior business development director McDonald's Romania, asculta foarte multa muzica. Iar faptul ca managerul se declara “dependent” de iPhone aduce dupa sine accesul la un urias magazin de muzica.

“Exista o aplicatie, Shazam, care practic recunoaste orice melodie dupa ce inregistreaza cateva acorduri”, arata el.

Boaje asculta cu placere Coldplay, One Republic, U2 si, deopotriva, RunDMC, Public Enemy, Buddha Bar sau David Guetta.

Seful McDonald's a fost la trei concerte memorabile – Rolling Stones, in Praga (2003), Ozzy Osbourne, in Bucuresti (2010) si U2, in Barcelona (2009).

Probabil cel mai scump concert la care a mers a fost cel al U2, din Barcelona. Costul final a ajuns la aproximativ 500 euro si a inclus transportul, cazarea si biletele la concert. “Si a meritat fiecare banut”, conform lui Daniel Boaje.

Managerul si-ar dori sa vada multe trupe straine in concert in Romania, insa el considera ca pana nu va exista o arena decenta unde sa se poata asigura si o buna organizare, fanii vor pleca tot timpul cu senzatia ca “mai trebuia ceva”.

In trafic si acasa, dar prea putin la birou, oficialul McDonald's Romania asculta radio – Rock FM, Romantic FM, dar si Europa FM.

Pentru a asculta muzica, el foloseste, de cele mai multe ori, un iPod/iPhone, dar si calculatorul personal – “care are si un sistem de redare foarte performant si in care am deja foarte foarte multa muzica”.

Top melodii preferate de Daniel Boaje:

  • Dreamer – Ozzy Osbourne
  • I will survive – Gloria Gaynor
  • Apologize – One Republic
  • Beautiful Day – U2 (video)
  • Be OK – Ingrid Michaelson

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri