2 / 5

'O investitie pe termen lung'

Avand produse cu preturi ce depasesc 5.500 euro, piesele de mobilier din showroom-ul Casa Enrique se adreseaza unui public de nisa, cu venituri mari, peste medie, dar si cu un nivel cultural ridicat si o anumita inclinatie spre tot ceea ce inseamna arta si frumos.

“Clientii nosti sunt persoanele care privesc cumpararea unor piese de mobilier ca pe o investitie pe termen lung pentru ca nu este vorba de un produs pe care sa-l schimbi peste doi sau trei ani, ci de mobila pe care o poti lasa mostenire”, declata Aura Allain.

Mai mult decat atat, Aura si Henri Allain au inceput anul trecut prin a testa piata cu astfel de produse si au constatat ca acestea incep sa fie apreciate si in Romania. Au observat de asemenea oameni care vin in mod frecvent in showroom si sunt interesati de noile aparitii.

"Mobilierul de acest tip este un tip de produs care incepe sa castige teren intrucat nu vom putea taia padurile la nesfarsit pentru a arunca mobila dupa doar doi-trei ani, asa ca vom fi obligati sa gandim altfel si sa adoptam un nou stil de viata", este de parere Aura Allain.

Mobila expusa in showroom-ul Casa Enrique se potriveste cu un anumit stil de viata.

"Eric Wasser este un designer care creaza doar modele de calitate, avand o imaginatie bogata si un spirit creativ liber", adauga Henri Allain.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri