4 / 5

"Efectele crizei financiare sunt evidente pe piata mobilei"

Intrebati cu privire la efectul pe care il are criza financiara mondiala asupra vanzarilor pe piata mobilei din Romania, sotii Allain declara ca acest segment nu a ramas neafectat. Au observat o scadere a vanzarilor in aceasta perioada, iar afacerea lor este afectata la fel ca intreaga piata.

"Este de fapt o perioada de tatonare in care oamenii amana luarea unei decizii in ceea ce priveste investitiile pe care le fac. Asteapta sa vada ce se va intampla, isi fac calcule. Astfel, multe comenzi se amana sau raman in asteptare, iar clientii, chiar daca gasesc produse care sa le placa, prefera sa amane achizitia. Efectele crizei financiare sunt evidente asa ca ne ramane doar sa speram ca se va termina cat mai repede, chiar daca nici macar analistii economici nu-si pot permite sa se pronunte in acest sens", declara Aura Allain.

Cu privire la planurile de viitor, familia Allain isi propune sa se dezvolte pe plan local, sa produca mai multe modele si colectii proprii in atelierul lor si sa largeasca paleta de produse comercializate, introducand noi elemente de decor si nu doar piese de mobilier. de asemenea, in momentul de fata, incearca sa promoveze anumiti artisti romani si francezi ale caror opere de arta sunt expuse spre vanzare in showroom-ul Casa Enrique.

De asemenea, au colaborat cu Razvan Mazilu in cadrul spectracolului "Umbre de Lumina", i-au pus la dispozitie anumite piese de mobilier deoarece au observat ca ideea prezentata de el si de coreograful francez corespund perfect cu ceea ce isi doresc sa transmita prin mobilierul pe care il expun in showroom.

"Avem un ax comun, exista o compatibilitate fantastica intre spectacol si mobilierul care constituie decorul; clasic si contemporan impletite in cadrul aceluiasi produs final".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri