1 / 6

Seteaza-ti clar ce iti doresti sa iti ofere zona unde vei locui

Poate fi, intr-adevar, un sfat banal, insa zona sau amplasamentul constructiei iti va contura calitatea vietii odata ce te vei muta in locuinta respectiva. Daca este o zona centrala, e si una linistita? Sunt cumva restaurante de tip fast-food la parterul blocului care iti trimit miros de mancare in apartament? Exista magazine, gradinite, scoli si parcuri in zona? Toate aceste mici detalii pot reprezenta un detaliu in plus care te poate ajuta intr-o negociere de pret.


"Cei mai multi oameni vor o zona anume, precum Titan, Cotroceni, Fundeni, Drumul Taberei, Tineretului, Pipera, Militari s.a.m.d. si se concentreaza numai pe aceasta. Dar, astfel isi restrang foarte mult cautarile. Mai eficient este sa iti setezi, insa, ce avantaje iti doresti sa iti ofere acea zona si apoi sa verifici mai multe variante de astfel de zone. Iti va deschide mult cercul de optiuni si vei avea mai multa incredere in decizia ta, in cunostinta de cauza. In mod cert, zona este aproape in fiecare proces de achizitie al unei locuinte punctul de plecare al oricarui lead / client", spun reprezentantii companiei de consultanta imobiliara The Concept.


O amplasare favorabila, o constructie de calitate, o parcare bine proportionata, un parc mare in apropiere, parculete de joacă pentru copiii special amenajate in cadrul ansamblului, o pista de biciclete, o biblioteca in incinta complexului si multe altele (depinde si de dimensiunile ansamblului rezidential), sunt beneficii care vor aduce intotdeauna plus valoare oricarui proiect rezidential. De aceea, acestea conteaza si ele in decizia de achizitie.


nednapa / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri